by Fmeaddons

51 %

NOK 1037.00 NOK 508.13

Barnesekk, 8,5 liter, fra i lys lilla farge. Sekken er god på små rygger, med myke og solide skulderreimer og brystreim som kan tas av. Spennen foran på sekken har trykk…

På lager

Varenummer: PO58.RQ9497 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Barnesekk, 8,5 liter, fra i lys lilla farge. Sekken er god på små rygger, med myke og solide skulderreimer og brystreim som kan tas av. Spennen foran på sekken har trykknapp under, så sekken er enkel å åpne og lukke. Refleks medfølger. Passer for barn fra 3 – 5 år.
Denne sekken har norske selv designet og utviklet hjemme på Ekeberg, fordi de ikke har funnet barnehagesekken de ønsket seg. Enkel i formen, rene farger å velge mellom og løsninger som gjør den god på små rygger. Brystreimen på fremsiden er en viktig detalj som gjør at sekken sitter godt og tåler tumling. Modellen er inspirert av gamledager, men har moderne løsninger med tanke på ergonomi – det beste fra to verdener. Gled deg til å se nærmere på detaljene; spennen på fremsiden er laget av ekte skinn. Sekken har for øvrig hvite kantebånd og er laget av polyester med en matt overflate. Akkurat passe stor, du får plass til matboks og flaske og litt ekstra ting og tang.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Barnesekk 8,5l Lys Lilla | Blafre Sekker”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 500
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: