by Fmeaddons

54 %

NOK 500.87 NOK 228.14

Mummikoppen Snø i Måneskinn, vinterkrus 2021. På Arabias sesongservise for vinteren 2021 kikker Mummitrollet og vennene hans på Snøhesten som forsvinner i horisonten. Motivet til "Snø i måne…

På lager

Varenummer: PO58.RQ9153 Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Mummikoppen Snø i Måneskinn, vinterkrus 2021. På Arabias sesongservise for vinteren 2021 kikker Mummitrollet og vennene hans på Snøhesten som forsvinner i horisonten. Motivet til "Snø i måneskinn" er inspirert av historien fra Tove Janssons Trollvinter (1957) og skildrer den fantastiske første vinteren Mummitrollet opplever.
Illustrasjonene på kruset viser på den ene siden den første illustrasjonen fra boken "Trollvinter", og på den andre siden Mummitrollet sammen med vennene Lille My og Tootikki. 
Hver av de herlige mummikoppene forteller en liten historie, og er den perfekte gave til en samler – eller kanskje er du en samler selv? Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, steikeovn og fryser. OBS: Må ikke settes direkte fra fryseren og inn i en varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.
 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Mummi Vinterkrus Snø I Måneskinn | Arabia Mummi”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 500
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: