by Fmeaddons

59 %

NOK 895.97 NOK 362.95

Veske, Giant tote i honning/jord, i Carry On-kolleksjonen fra UND. Carry On er en kolleksjon vesker i små og store størrelser.  St…

På lager

Varenummer: PO58.RQ9257 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Veske, Giant tote i honning/jord, i Carry On-kolleksjonen fra UND. Carry On er en kolleksjon vesker i små og store størrelser. 
Stor bag med “krok & hekte” lukning, liten lomme med glidelås på innsiden og kort og lang hank. Den optimale weekendbagen når man skal på biltur eller hyttetur med gjengen. og lett å pakke med i kofferten om man trenger en ekstraveske på tur. Rett og slett en bag du ikke forstår hvordan du klarte deg uten når du først har tatt den i bruk… Men ikke ta vårt ord for det – sjekk ut selv!
Kanvas materialet i Carry On serien har en lett, vannavvisende finish. Det er ikke vanntett, men vil holde tingene beskyttet for lett yr og den gjør det lett å tørke av smuss. Vedlikehold finishen med en egnet impregnering.
Carry On serien er designet med et bærekraftig fokus. Alt ytterstoff og fôr er laget av biologisk nedbrytbar 100% bomull. Polyester finnes bare i glidelåser og skulderhåndtak.
CARE INSTRUCTIONS Carry On serien er vaskbar. 40° om nødvendig, men vi anbefaler 30° for å spare miljøet og fargene som vil falme i vask.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Carry On Veske Giant Tote Honning/Jord | UND Sekker Og Vesker”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 500
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: